Spring naar content

Wat we doen

AdobeStock_481286480
Diensten

Implementation & onboarding

Salesforce is een bijzonder krachtige tool. Maar om de volledige potentie ervan te benutten, moet het door uw hele team worden omarmd en moet de implementatie in lijn zijn met de strategische doelen van uw organisatie. Dat is waar de end-to-end implementatie- en onboarding van Resolve IT uitkomst bieden. Zoals ons track record van 5-sterrenrecensies aantoont, zorgen wij ervoor dat u slaagt met Salesforce.

AdobeStock_481286480

Ons Salesforce implementatieproces

Voorbereiden

We analyseren de behoeften, processen en doelen van uw bedrijf. Wie zijn uw klanten? En wat heeft uw organisatie nodig om te groeien? Samen ontwerpen we de ideale oplossing.

Ontwerpen

We vertalen uw visie in een uitvoerbaar plan, met gedetailleerde ontwerpen en diepgaande user stories. Ons team bereidt een werkverklaring voor met een glasheldere implementatietijdlijn.

Bouwen

Op basis van de routekaart starten we de ontwikkeling. We werken hierbij nauw samen met teamleden uit uw hele organisatie, en leggen zo de basis voor een soepele implementatie.

Versnellen

We zorgen voor een naadloze overgang naar de nieuwe Salesforce-oplossingen. Ons team biedt uitgebreide training en ondersteuning zodat uw organisatie zich bekwaam voelt om het platform te gebruiken en de voordelen van Salesforce te maximaliseren.

Ons Salesforce implementatie proces

Wilt u meer weten over onze implementatie- en onboardingsdiensten? Neem contact op en we beantwoorden graag al uw vragen.

AdobeStock_315995039
Dienst

Salesforce audit & consultancy

De optimalisatie van uw huidige operatie en het bepalen van uw routekaart naar succes. Dat zijn de doelstellingen van onze Salesforce best practices audit. Gratis beoordelen we uw huidige Salesforce-omgeving en bepalen we mogelijke vervolgstappen, onderverdeeld in drie categorieën:

01

Quick wins

We vinden de aanpassingen die makkelijk en snel kunnen worden geïmplementeerd, maar een hoge impact hebben. Zo realiseren we directe resultaten die uw team stimuleren.

02

Procesverbeteringen

Ons team onderzoekt uw huidige workflows, automatiseringen en de algehele efficiëntie van uw systeem. We vinden kansen voor stroomlijning en optimalisatie die ervoor zorgen dat uw Salesforce-platform de strategische doelen van uw organisatie ondersteunt.

03

Routekaart

Tot slot bepalen we welke aanvullende functionaliteiten, integraties of aanpassingen uw organisatie kunnen ondersteunen tijdens de groei en evolutie van het bedrijf.

De volgende stap ligt volledig in uw handen. Onze lijst met mogelijke acties stelt u in staat om een doordachte keuze te maken over welke verbeteringen te implementeren en wanneer, op basis van de prioriteiten en middelen van uw organisatie.

Dienst

Ontwikkeling & Integraties

Resolve IT is toegewijd aan uw succes met Salesforce. Vandaag én in de toekomst. Ons bedrijf is gebaseerd op duurzame relaties met onze klanten en blijft betrokken bij uw organisatie na de eerste implementatie. We bieden doorlopende ondersteuning en geven advies over nieuwe tools, functies en integraties naarmate uw bedrijf groeit. Wij zorgen ervoor dat Salesforce een efficiënte operatie ondersteunt naarmate uw bedrijf groeit.

Het open platform van Salesforce maakt eenvoudige connectiviteit mogelijk met elk systeem dat een API heeft. Resolve IT heeft talloze platforms aan Salesforce gekoppeld en kan elke integratie die u nodig heeft binnen enkele weken realiseren. U kunt op ons vertrouwen voor deskundig advies bij het selecteren van geschikte integratiemethoden die een naadloze verbinding garanderen.

Populaire integraties:

AdobeStock_213634747
AdobeStock_443620610
Dienst

Training & best practices

Om het maximale uit Salesforce te halen, is het cruciaal dat uw gehele team betrokken is. Onze gebruikerstraining zorgt ervoor dat alle teamleden zich bekwaam voelen bij het gebruik van Salesforce. We bieden ook meer geavanceerde admin-training voor specifieke teamleden, waardoor u de Salesforce-applicatie intern kunt beheren. Door uw team in staat te stellen zelf minder geavanceerde taken af te handelen, zorgen we ervoor dat onze expertise is gericht op de meer complexe uitdagingen, om zo uw investering in onze diensten te optimaliseren.

This site is registered on wpml.org as a development site.