Spring naar content

Over Resolve IT

Resolve IT helpt om uw digitale transformatie met Salesforce te versnellen. Wij pakken complexe uitdagingen aan met op maat gemaakte oplossingen, die uw organisatie in staat stellen om te excelleren in een voortdurend veranderend landschap.

AdobeStock_320848339_v2

"Ons team is erop gebrand om groei en innovatie te stimuleren in uw organisatie."

Dit is waar Resolve IT voor staat

Bouwen vanuit een stevig fundament 

De basis voor het succes van Salesforce in een organisatie? Dat is een slimme, sterke verankering in het bedrijf. Alles begint met een stevig fundament. Als dat er ligt, bouwen we verder. Steen voor steen. Totdat de automatisering, workflow en bedrijfsprocessen van uw organisatie staan als een huis. Als officieel partner laat Resolve IT Salesforce voor u werken. 

Flexibel, snel en transparant 

Dat bouwen doen we samen. Met onze kennis van Salesforce en uw kennis van de organisatie ontwikkelen we de perfecte oplossing voor het bedrijf. Verwacht van ons onafhankelijk advies aan de voorkant, een pragmatisch plan van aanpak en een snelle, strakke implementatie. Maximale flexibiliteit in onze manier van werken, glasheldere communicatie en goede bereikbaarheid staan hoog in het vaandel. Het belang van onze klant vormt, naast de belangen van beslissers en van eindgebruikers, altijd onze leidraad. 

Innoveren als leidraad 

Complexe vraagstukken van groeiende bedrijven geven ons energie. De markt, onze partners en onze collega’s zijn een continue bron van inspiratie. Het bieden van de beste, meest creatieve en innovatieve oplossingen voor klanten is de grootste drijfveer. We dagen elkaar uit om keer op keer met het allerbeste te komen. Iedere business is uniek: het leggen van die puzzel is dus voor elk bedrijf anders. 

Collegiale businesspartner 

Het houdt niet op na de implementatie. De markt verandert continu, en dus ook het effect van Salesforce. Daarin is Resolve IT een collegiale businesspartner. Zo zorgen we ervoor dat de automatisering, workflow en bedrijfsprocessen continu up-to-date blijven. Met trainingen worden onze klanten wegwijs in alles wat zij moeten weten over het systeem. 

Onze missie

Bij Resolve IT is onze missie om organisaties in staat te stellen de transformatieve kracht van Salesforce volledig te benutten. We bieden innovatieve, op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op de unieke zakelijke behoeften van onze klanten en zorgen voor een soepele integratie en uitstekende operationele efficiëntie.

Wij zetten in op samenwerking en geloven in langdurige partnerschappen, gebouwd op vertrouwen en open communicatie. Dat betekent dat onze toewijding aan onze klanten veel verder gaat dan de initiële implementatie: we blijven continu in beeld om ervoor te zorgen dat onze oplossingen bijdragen aan de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat Salesforce voor u werkt.

Opgericht in
2019
Afgeronde Salesforce projecten
65+
Gecertificeerde experts
10+
5-sterrenbeoordelingen

Team Resolve IT

Rinse van Dorp

Managing Director

Rick Koevoets

Managing Partner

Gossé Gorissen

Functioneel Consultant

Imre Hamelink

Consultant

Lisette de Gijsel

Consultant

Han van Schaijk

Consultant

Susana Ferreira

Developer

Jigar Raval

Senior Developer

Yash Gujaran

Senior Developer
This site is registered on wpml.org as a development site.